Vrata

Vrata su sastavni element svakog zatvorenog prostora. U našoj ponudi ćete naći sve vrste vrata: ulazna vrata, sobna vrata, garažna vrata kao i balkonska vrata u obliku kliznih stijena ili sa harmo sistemom zatvaranja. Od materijala se koristi drvo, PVC, aluminij i staklo kao i kombinacija materijala ovisno o Vašim željama. Odaberite željeni tip vrata kako biste saznali više informacija.

Naša unutarnja vrata zrače toplinom drveta, koji je kao materijal optimalan za Vaše zdravlje kao i okoliš. Drvo stvara zdrav okoliš jer svojim "disanjem" uravnotežava vlagu u Vašem stambenom prostoru.
Ulazna vrata su vrlo bitna u izgradnji kuće jer simboliziraju način života i stil vlasnika, te na određeni način upotpunjuju i oblikuju sliku vašeg objekta. Ulazna vrata vašem domu daju „potpis“ kvalitete i originalnosti te povećavaju cijelokupnu vrijedno
Želite maksimalno iskoristit prostor?Želite „pustiti“ svjetlost u vaš dom? Tada je vaš idealan izbor klizna stijene. Klizne stijene izrađene su da maksimalno iskoristite svaki kutak vašeg doma i propuštaju svjetlost tako da vaš dom zrači toplinom...
Harmo stijene mogu biti ostakljene ili punih ispuna u obliku grilja. Harmo stijene su idealno estetsko rješenje koje Vam osigurava elegantnost i modernost prostora.
Aluminijska vrata omogućavaju stabilnost, lako održavanje, suvremen dizajn i veliki izbor boja.
Zauzimaju vrlo malo prostora u prostoriji jer se najčešće otvaraju unutar debljine zida za razliku od balkonskih vrata koja se najčešće otvaraju prema prostoriji.
Zahvaljujući svom preklopnom načinu otvaranja minimalno zauzimaju prostor, a istovremeno omogućuju maksimalnost protoka dnevnog svjetla u prostor.
Ostakljuju se sigurnosnim kaljenim staklom iznimno velike čvrstoće. U slučaju loma kaljeno staklo se raspada na tisuće komadića kojima se čovjek ne može ozbiljnije fizički ozlijediti.
Sekcijska automatska garažna vrata u današnje vrijeme postala su standardni dio svake kuće. Uklapaju se u svaku arhitekturu, dugotrajna su te jednostavna i praktična za rukovanje.