O Nama

Tvtrka 100 AL osnovana je 1995.g. sa sjedištem u Čavlima , kao druga generacija u proizvodnji prozora i vrata,  a svoje korjene pruža od 1970.g

Sjedište 100 AL-a ; proizvodni pogon i izložbeni salon , nalazi se u neposrednoj blizini Rijeke u Čavlima , uz autoput Rijeka – Zagreb .

Od osnivanja 100 AL-a 1995.g , do današnjih dana , konstantno smo ulagali u razvoj poslovanja i modernizaciju tvrtke. Zapošljavanjem stučnog kadra, usavršavanjem u inozemstvu i uvođenjem moderne CNC tehnologije uspjeli smo podignuti kvalitetu i udovoljiti sve većoj potrebi za što bržom isporukom naših proizvoda koju prepoznaju kupci na na području cijele Hrvatske i susjednih zemalja .
Posebno smo ponosni na izvoz naših proizvoda u svjetski poznate destinacije od kojih možemo izdvojiti opremanje stambenih objekata u Francuskoj , Italiji i na dalekim Karibima.

Konstantnim ulaganjem u poslovanje i modernizaciju tvrtke uspjeli smo svojim sposobnostima i kapacitetima udovoljiti sve većoj potrebi za brzom isporukom sobnih vrata , tako da se na našem skladištu nalazi više.

Tvrtka 100 AL-a se temelji na PROIZVODNJI :

  • SOBNIH VRATA gdje smo krenuli korak naprijed i za naše kupce opremili skladište sa više od 3000 vrata u 9 boja sa pripadjućim dovratnicima u više . širina SPREMNIH ZA ISPORUKU U ROKU OD MAX 15 DANA.
  • PVC i ALUMINIJSKIH prozora i vrata gdje proizvodnjom na automatskoj CNC liniji osguravamo kvalitetu i brzu isporuku 
  • DISTRIBUCIJSKU MREŽU sobnih vrata koju smo proširili po cijeloj Hrvatskoj smatramo kao priznanje za kvalitetu i brzinu isporuke, a cilj nam je postati jedan od vodećih prizvođača sobnih vrata u regiji  te proširiti mrežu distributera van granca naše domovine.

U bogato opremljenom izložbenom salonu 100-AL -a , uz široku paletu svojih prizvoda koji se mogu razgledati, očekuje Vas stručan tim koji će Vas savjetima usmjeriti prema najboljem odabiru vanjske i unutarnje stolarije.
Obratite nam se ili zatražite izlazak naših tehničkih savjetnika koji će u suradnji sa Vama odabrati najbolja moguća rješenja.