Sjenila

U skupinu sjenila spada nekoliko proizvoda koji imaju zajedničku svrhu da štite Vaše prozore. Štite ih od atmosferskih uvijeta kao što su velike vrućine, hladne temperature i vlage. Njihova uloga je također da štite privatnost Vašeg doma.

Sjenila se mogu postavljati sa obje strane prozora no najefikasnija su ona koja se nalaze sa vanjske strane. Upravo zbog tog razloga vrlo je bitna postojanost i čvrstoća materijala od kojeg se proizvode.

Rolete su kvalitetna sjenila koja brzo i lako u potpunosti zatamne prostor. Lamele su smještene u kutiju koja može biti vidljiva ili nevidljiva.
Elementi grilja su u mnogim regijama omiljeni stilski element na fasadi. Postoje objekti koji jednostavno moraju imati grilje ili škure na svojim pročeljima kako bi zadržali vrijednost nasljeđa i tradicije.
Aluminijske rolete su najkvalitetnija zaštita pred sunčevim zrakama, punjene su poliuretanskom pjenom koja ih čini odličnim toplinskim i zvučnim izolatorom.
Grilje štite od sunca, kiše, leda,snijega, vjetra i zato moraju biti izvedene besprijekorno. Tu se aluminij pokazao kao idealan materijal.
Aluminijskim venecijanerima možete vrlo jednostavno i povoljno regulirati ulaz svjetlosti u svoj životni prostor. Izrazito lako i jednostavno se regulira kut upada svjetlosti.