ALU Prozori

Aluminijski prozori nisu samo dekorativni element, već imaju važan utjecaj na kvalitetu života unutar vlastita četiri zida. Vrijednost Vaše kuće može se također povećati kroz visokokvalitetne prozore.

100 AL nudi aluminijske prozore izrađene iz visokokvalitetnih profila Schüco i Newtec.

Prozori Schüco AWS 75.SI

Ušteda energije bez kompromisa. Sa prosječnom Uf vrijednosti 1,4 W/m2K, visoko toplinski izolirana Schüco AWS 75.SI prozorski sustav postavlja nove standarde u toplinsku izolaciju za aluminijske prozore - bez ugrožavanja udobnosti i dizajna.

Prozori Schüco AWS 70.HI

Zahvaljujući inovativnim prekinutim toplinskim mostovima sa spužvom i višekomornoj središnjoj brtvi velikih dimenzija ispunjava najviše zahtjeve u pogledu toplinske zaštite s koeficijentom prolaska topline kroz profil od samo Uf=1,6 W/m2K. Ovaj sistem aluminijskih prozora je prikladan za ugradnju u stambene objekte

Prozori Schüco AWS 65 BS

Ovaj tip alu prozora sa skrivenim krilom se najčešće upotrebljava pri integraciji prozora u fasadne sisteme gdje su estetika i elegantni izgled fasade od velike važnosti. Međutim, sistem je prilagođen i za izradu klasičnih prozora te ih je moguće ugraditi u klasične otvore na kući ili stanu, što kupcima i arhitektima pruža velike mogućnosti kreativnosti i oblikovanja.

Prozori Schüco AWS 65

Zbog svojih solidnih izolacijskih svojstava, ovaj prozor je prigodan za ugradnju u stambene objekte, a s obzirom na konstrukciju alu profila, pogodan je i za izradu elemenata većih statičkih zahtjeva. Osim toga kompatibilan je sa ostalim Schüco sistemima, te ga zbog toga odlikuje zaista široka mogućnost primjene.

Prozori Schüco AWS 60

Aluminijski prozori ovog sistema donose vrhunski originalni Schüco skriveni okov s inox dijelovima koji dozvoljava velike dimenzije krila i transparentnu arhitekturu. Mogućnost ugradnje Schüco Tip tronic uređaja za automatsko otvaranje prozora.

Prozori Newtec 65TT

Aluminijski prozori izrađeni iz profila Newtec 65TT svojim omjerom cijene i kvalitete idealni su za stambene objekte kao i za projekte sa elementima većih statičkih zahtjeva.